Idag gäller det

Idag är det dags för första tävlingen för året, Påsksmällen 7,6 km. Men det känns inte helt bra inför tävlingen, inte tränat på en vecka och känner mig dessutom lite småkrasslig. Så har inte allt för stora förhoppningar på en bra tid direkt, men kommer ändå kämpa, vill gärna komma under 30 min, men det kommer nog bli svårt.


Påsksmällen

På måndag är det dags
Äntligen så ska jag springa
Första loppet i år
Dock känner jag mig lite krasslig
Är lite halvsjuk
Men kommer springa ändå
Har istället hoppat över träningen inför loppet
Så får se hur det går
Dessutom så är det ju rätt mycket snö ute nu
Så lär ju ändå inte bli någon toppentid

Gå in på min hemsida och se föregående resultat i Påsksmällen:
http://www.sputchi.se

Friska från magsjukan

Nu så känner sig hela familjen mycket bättre sen magsjukan härjade.
Jag har dock fortfarande ont i käken, vid örat, sen jag tuppade av och slog mig i badrummet.

Annars så rullar livet på...
Fick reda på de nya lönerna igår, blev inte helt nöjd, får se vad alla som var med i förhandlingen har att säga innan jag tar den fulla diskussionen med chefen. Jag har redan hört chefens version.
Jag var också iväg på Båtmässan i Älvsjö igår, förstår inte hur mycket pengar folk vill spendera på båtar... Själv skulle jag nöja mig med en liten eka *hehe*

Nageln har lossnat

Nu så har nageln äntligen lossnat på Amanda. Den har suttit löst i ca en veckas tid.
Det hela började med att Amanda klämde fingret i dörren, blev väldigt rött och lite svullet, plus att lite blod sipprade fram under nageln. Sen så märkte vi att det inte blev så mycket bättre de första dagarna. Det dröjde inte länge innan vi förstod att nageln skulle lossna, den satt löst och gick att vika uppåt en liten bit, så Sandra gick till bvc så att de fick se på fingret så inget annat än nageln var skadat. Vi fick med oss hem rengöringsvätska och stora plåster som skulle skydda. I fredags på kvällen när vi skulle gå ut till affären så råkade vi vika hela den lösa nageln bakåt, så då fick vi lov at klippa ner den så den inte skulle fastna överallt, sen så igår så drog Amanda loss den kvarsittande biten själv.
Det ser riktigt äckligt ut nu när hon inte har någon nagel, men kommer väl växa ut en snart, hoppas jag *ler*

RSS 2.0