Inte min dag igår

Det var inte riktigt min dag igår. Vi hälsade på en kompis och istället för att ta bussen till tågstationen när vi skulle hem så tänkte jag att jag kunde gå med Amanda så vi fick en promenad, men det slutade med att jag gick ca 3 km i fel riktning, så var bara att börja gå tillbaka. Jag blev lagom sur/ledsen när jag märkte att jag var tillbaks där jag startade. Men då tog jag bussen!
När jag sedan skulle gå upp för trapporna vid Östertälje station, då ramlade jag med vagnen, men rent instinktivt så räddar man vagnen och bryr sig inte om sig själv, så jag höll stenhårt i vagnen, men jag själv ramlade och slog i benet och armen. Benet är lite ömt idag, medans armen fortfarande är svullen.
Sen trodde man att det skulle vara lugnt när man kom hem, nej då pajar min mobil, den får totalfnatt och lever sitt egna liv. Till slut lyckas jag få igång den igen, men vågar inte stänga av den, så den har varit på hela natten. När jag i morse blir väckt av Amanda så kollar jag till på mobilen och märker att den lyser, då visar det sig att mobilen själv trycker in 0:an om och om igen. Jag testar att ta bort knapplåset och det fungerar, men sen när jag ska sätta på knapplåset igen så får den fnatt och går in i menyerna och klickar sig själv vidare. Jag hoppas den inte kommer hitta till språkinstälningarna. Till slut får jag på knapplåset igen, men helt plötsligt så har den bestämt att någon annan siffra ska tryckas in.
Får hoppas att den lugnar ner sig så att man kan plocka telefonnummer m.m. till min nya mobil, som jag måste köpa snart då...
Jag hoppas verkligen att den här dagen går bättre...

Träningen går segt

Har återigen börjat komma igång igen med träningen efter en tids sjukdom, dock går det väldigt väldigt segt. Känns inte alls lika roligt att ut och springa nu på hösten som det gör på våren.
Jag tränar just nu styrka 1 gång/vecka på gymet, löpning 1 gång/vecka och cyklar på motionscykel 1 gång/vecka, plus att jag kör lite lätt skadeförebyggande träning, men det handlar då mest om 10 min/gång.


RSS 2.0